Start2Enjoy Canicross trainer

Mijn naam is Paul van de Wouw en sinds 2020 geef ik de Start2Enjoy Canicross Trainingen & Workshops bij Canisports2Enjoy | Start2Enjoy

Tijdens de workshops en trainingen probeer ik mijn enthousiasme en plezier voor de canisports over te brengen op de cursisten en deelnemers, en hoop ik een inspiratie te kunnen zijn voor anderen.

Naast het geven van de trainingen vind ik het leuk om diverse kleine en grotere evenementen te organiseren binnen de sport en een bijdragen te leveren aan Canicross Nederland tijdens de verschillende wedstrijden.


Samen met Skye (Duitse Staande Korthaar 2017) en  Scott (Labrador 2021) vormen wij samen #TeamSkye en #ScottRunningTeam en neem ik zelf graag deel aan canicross wedstrijden in Nederland, België en Duitsland. Trainen doen wij in diverse groepen of alleen in de bossen rondom Oosterhout en zuid-west Nederland.


2019

Nederlands Kampioen Lange en korte cross (mannen veteranen 1)

Deelnemer EK Canicross Chevetonge (België)

2020 en 2021

geen kampioenschappen i.v.m. corona

2022

2e op het Nederlands Kampioen Lange en korte cross (mannen veteranen 1)

Deelnemer WK Canicross Pledran (Frankrijk)

Deelnemer WK IFC Leipa (Duitsland)

2023

2e op het Nederlands Kampioen Lange en korte cross (mannen veteranen 1)