Welkom op de vernieuwde website van Canisports2Enjoy het vertrekpunt voor de canisport. Canisport om van te genieten, om samen van te genieten. Samen met je hond, samen met andere sporters. Canisports2Enjoy

Om het zoeken naar evenementen makkelijker en overzichtelijker te maken hebben we met Team Canisports2Enjoy de Canisportskalender samengesteld. Deze Canisportskalender is een overzicht van zo veel mogelijk canisport-evenementen. Hierbij hebben we ons specifiek gericht op de Canicross, Bikejöring, scooter / steppen, Canitrail en de Dogsurvival evenementen. De evenementen op de Canisportskalender zijn over het algemeen evenementen in Nederland en België, maar ook een enkele mogelijk in Duitsland, Frankrijk of Engeland. Door zelf het internet af te speuren hebben we, op heel veel verschillende plekken, al veel evenementen kunnen vinden maar we missen er vast nog veel meer.

Als je dus nog een evenement mist op de kalender, of je bent zelf een nieuw evenement aan het organiseren dan horen wij dit graag en kunnen wij dit toevoegen aan de Canisportskalender 2021. Tot ziens bij een van de evenementen op de Canisports2Enjoy Kalender!


Canisports2Enjoy kalender


Team Canisports2Enjoy

#canisports2enjoy