Start2Enjoy canicross trainingen 2023

Het jaar loopt op zijn einde met nog de laatste wedstrijden op het programma, zowel in Nederland als in België. Maar ook kijken we alvast vooruit naar de trainingen in 2023.

Start2Enjoy groepstrainingen

Onlangs zijn we begonnen met de Start2Enjoy groepstrainingen welke we ook in 2023 gaan voortzetten. Heb je de Start2Enjoy canicross training nivo 1 afgerond dan kun je daarna aansluiten bij de groepstraining. Wekelijks trainen we in de omgeving van Oosterhout tussen de 5 en 10 km afhankelijk van de groep. Heb je al wat ervaring, maar niet de nivo1 training gevolgd en wil je ook graag aansluiten, dan is dat ook mogelijk neem dan even contact met ons op.

De groepstraining is op zaterdag en start om 09.00 uur.

Wil je je aanmelden stuur dan een mailtje naar info@canisports2enjoy.nl 


Start2Enjoy Canicross nivo 1

Ook in 2023 starten we weer met nieuwe Start2Enjoy Canicross nivo 1 trainingen. In een blok van 4 weken maak je kennis met de canicross en canitrail sport. Tijdens de trainingen kun je gebruik maken van leenmateriaal om te passen en om te kijken of jij en je hond het leuk vinden. Vind je het leuk en wil je na de nivo 1 trainingen door trainen dan kun je aansluiten bij de groepstrainingen.

De eerste Start2Enjoy Canicross nivo 1 trainingen in 2023 starten op 25 februari 2023 om 10.15 uur.

Aanmelden en meer informatie vind je via deze link.

Start2Enjoy Canicross


Start2Enjoy Your Race!

Wil jij ook trainen voor je eerste Canicross wedstrijd?

Wij jij heel specifiek trainen voor een bepaalde wedstrijd? wil jij trainen naar je eerste wedstrijd of wedstrijd training in het algemeen? train dan samen op snelheid, kracht, interval, techniek met extra aandacht voor warming-up voor loper en hond!

Deze ‘Start2Enjoy your race’ training bestaat uit 4 trainingen en een bezoek aan een wedstijd (om te ervaren). daarna ben je goed voorbereid voor je eerste echte deelname of je volgende canicrosswedstrijd, bijvoorbeeld in Zundert.

De Start2Enjoy your race trainingen starten op zaterdag 14 januari 2023 om 10.15 uur

Aanmelden en meer informatie vind je via deze link.