PalaMOUNTAINS

Maak kennis met de producten van PalaMOUNTAINS:

Na jarenlang onderzoek op de gerenommeerde Massey University in Nieuw-Zeeland is PalaMOUNTAINS ontwikkeld. Het is ‘werelds eerste’ vloeibare multivitaminen & mineralen supplement met een buitengewoon opnamepercentage. Deze unieke formule biedt namelijk een absorptie van 99,5%. PalaMOUNTAINS is bekend geworden vanwege zijn kwaliteit producten voor een breed scala aan diersoorten. De producten zijn ontwikkeld om de algemene gezondheid en het welzijn te verbeteren.

Bij PalaMOUNTAINS zijn wij ervan overtuigd dat ieder (sport)dier de juiste voeding en supplementen hoort binnen te krijgen. Met ons brede assortiment bieden wij voor iedere behoefte een passend product. Wil je dus de juiste supplementen aan je hond geven? Dan helpt PalaMOUNTAINS je!


Mybeau

Een unieke mix van voedingsstoffen en vetzuren welke zorgt voor een verbetering van de immuniteit, spijsvertering en de algemene gezondheid van de (huis)hond. Goed voor de vacht, de huid en de ogen. Een combinatie van ‘in water’ als ‘in vet oplosbare’ vitaminen. Dit wil zeggen dat de er twee stoffen (water en vet) gemengd worden tot een onscheidbare suspensie met een Omega 3- en 6-vetzuurbasis. Bevat smaakstoffen van gist en knoflook voor een hoge smakelijkheid.


Exceed vitamin & mineral

Samen met de unieke combinatie van essentiële voedingsstoffen helpt het de spijsvertering te verhogen en het verhogen van het uithoudingsvermogen.

  1. Verbeterd de immuniteit
  2. Herstel versneld
  3. Conditie van de huid en vacht verbeterd.
  • Biotine: Noodzakelijk voor energieopname, de vorming van vetzuren en houdt de vacht en huid gezond
  • Foliumzuur: Betrokken bij reacties die nodig zijn voor de aanmaak van rode en witte bloedcellen

Exceed Pre-boost & Recovery

Ontwikkeld om een goed opneembare eb draagbare bron van energie te creëren (voor sport honden) en zorgt voor een buitengewone absorptie van 99,5% het bevat antioxidanten, zouten en stoffen die verloren gaan door energieverbruik en beweging.

  • Creatine: Helpt energie te leveren aan alle cellen in het lichaam, voornamelijk aan spieren
  • Elektrolyten: zijn zouten die zorgen voor een goede werking van de spieren, houdt het vochtbalans in stand en helpt krampen te voorkomen
  • Vitaminen B: noodzakelijke vitaminen bij het verteren en regenereren van voedsel in energie

De stoffen en vitaminen van Exceed worden direct opgenomen in het bloed


Exceed bone & joint

Bevat de belangrijkste ingrediënten die de bouwstenen vormen voor een geode gezondheid en vitaliteit van uw hond. Het ondersteunt de gewrichten van je hond om deze gezond en soepel te houden. Daarnaast zorgt het voor het hydrateren en dempen van het kraakbeenweefsel wat blessures helpt te voorkomen. Het ondersteunt de groei, zeker bij grote en snelgroeiende rassen.

  • Glucosamine: helpt de slijtage van kraakbeen te vertragen, ondersteunt het kraakbeen en verbetert de mobiliteit
  • Chondroitine: verminderd de afbraak van kraakbeen, stimuleert de aanmaak van nieuw kraakbeen en werkt ontstekingsremmend en pijnstillend

Naar bestelformulier