ImperialFood

Maak kennis met de producten van ImperialFood

Waarom ImperialFood?

  • Het is een gezonde basis voor elke hond, ongeacht activiteitsniveau, leeftijd of ras
  • Onderscheidend hoog dierlijk vetgehalte: vet is de belangrijkste energieleverancier in een hondenleven, waardoor het vitaliteitsniveau verhoogt in zowel de geestelijke en lichamelijke gesteldheid
  • Het gebruik van premium kwaliteit ‘Human Grade’ varkensvlees en haring maakt ons product uniek
  • Triple Layer Technology: deze productietechniek maakt dat ons product licht verteerbaar is en goed te combineren is met vers vlees
  • Schoon product: vrij van tarwe, afvalproducten, vulmiddelen, geur-, kleur-, smaak- of andere chemische stoffen (én deels glutenvrij: EartH en OceanS)
  • Ons hondenvoer wordt gemaakt van lokaal verkregen producten van A-kwaliteit, bevat geen chemische toevoegingen en is lekker van smaak!

Regular (26/21) bevat een goede balans van voedingsstoffen. Het is een complete basisbrok en wordt veel gebruikt voor gezelschapshonden, maar ook actieve honden die aanleg hebben om snel zwaar te worden hebben veel baad bij dit product. Het product bevat een gemiddelde hoeveelheid energie, en is voor 80% verteerbaar is. Tevens is de brok licht verteerbaar, wat zorgt voor een minimale maag-darmbelasting.

 

 


Small Regular (22/27) is kort samengevat ontwikkeld voor drie doelgroepen. Het product heeft een lagere energiewaarde en is exclusief ontworpen voor (1) oude honden, (2) honden met overgewicht en (3) de kleinere (huis)hond. U kunt dit soort ImperialFood zien als een ‘senior’ brok, maar ook als een ‘light’ brok en ‘adult’ brok voor kleinere honden en grote en kleine gezelschapshonden.

 

 


SuperPremium 1st Class (26/22) is het pronkstuk van onze voedingslijn. Deze brok is speciaal ontwikkeld om de schoonheid van honden te bevorderen. Dit product wordt ookwel als de super-de-luxe variant van ImperialFood’s Regular gezien.

 

 

 


SuperPremium StarFish (25/20) wordt ook wel de parel van onze voedingslijn genoemd, vanwege de unieke ontgiftende en probleemoplossende werking van dit product. StarFish kenmerkt zich door een sterke visgeur, welke afkomstig is van de 100% pure Deense haring, wat de enige vleesbron is van deze smakelijke krokante hondenbrok.

 

 

 


SuperPremium Energy (28/23) kenmerkt zich door een evenwichtige balans van voedingsstoffen voor een hond met een bovengemiddelde energiebehoefte. Het is rijk aan vitamines en bevat een mix van eiwitten van een hoge biologische waarde. Calcium, Fosfor en Vitamine D3 dragen bij aan de vorming en ontwikkeling van een stevige botstructuur en een sterke spiermassa. Vitamine B werkt als versterker van het zenuwstelsel en de spiermassa.

 

 


Energy Plus (30/26) is een complete brok, versterkt met extra hoogwaardige eiwitten en vetten. Het voer zorgt voor een hoge levering van energie, en kan dus beschreven worden als voer waar honden zeer energiek van worden. Het kan worden gevoerd aan alle hondenrassen, vooral honden die op verschillende gebieden intensieve activiteiten uitvoeren, zoals wedstrijden of honden die moeilijk op gewicht blijven of schraal worden in de wintermaanden. De exclusieve mix van eiwitten van hoge biologische waarden (inclusief ei), samen met de toevoeging van L-carnitine en een belangrijke toevoeging van eersteklas geselecteerde vetten, maken het een compleet product.

 

 


Puppy Plus (30/25) is een licht verteerbare brok voor puppy’s in de eerste levensfase, die nog een gevoelige spijsvertering hebben. De voedingsstoffen uit deze brok bevorderen de ontwikkeling van het skelet en spierenstelsel. Met een perfecte balans van voedingsstoffen, een uitzonderlijke eiwitmix en de belangrijke toevoeging van calcium, fosfor en vitamine D3 is het uitermate geschikt voor puppy’s vanaf het spenen. Het gedroogde vlees en de rijst zorgen voor een hoge verteerbaarheid en een gemakkelijke opname van voedingsstoffen.

 

 


Mum & Puppy (30/24) In het geval van fokken begint het zorgen voor de pups bij de ouderhonden. Gezonde ouderdieren staan voor een betere vruchtbaarheid en geven meer kans op een geslaagde dekking. Omdat de moederhond vanaf de bevalling een pittige dag- en nachttaak krijgt aan het zogen, schoonhouden en stimuleren van de ontlasting van de pups, is een energierijke voeding aan te raden om voedingstekorten te voorkomen. Mum&Puppy is speciaal samengesteld voer voor de drachtige en melkgevende teef en haar zogende pups in de eerste levensweken. Dit voer is gebaseerd op een speciale samenstelling van voedingsstoffen die de ontwikkeling van puppy’s ten goede komt. De extra voedingsstoffen komen via het lichaam en later via de moedermelk bij de zogende puppy’s terecht.

 


OceanS (22/20) is een glutenvrije en hypoallergene brok op basis van haring, aardappel en rijst. Perfect voor honden met een glutenintolerantie óf voor mensen die hun hond liever geen mais te eten geven. Door een speciaal productieproces in combinatie met de kwaliteit van grondstoffen is dit product uniek in zijn soort. Het product is compleet door zijn eenvoud en zorgt voor een minimaal aantal prikkels van binnenuit. Het bevat één vleesbron: 100% haring. Dankzij de toevoeging van aardappel is het product hypoallergeen en glutenvrij.

 

 


EartH (26/22) is een glutenvrije en hypoallergene brok op basis van varkensvlees, aardappel en rijst. Perfect voor honden met een glutenintolerantie óf voor mensen die hun hond liever geen mais te eten geven.  Het product bestaat puur uit rijst voor goede verteerbaarheid en hoge verdraagbaarheid. Het is uitsluitend gebaseerd op varkensvlees. Het aardappel eiwit heeft een sterke ontgiftende werking. Door een speciaal productieproces in combinatie met de kwaliteit van grondstoffen is dit product uniek in zijn soort.

 

 


Healt GastroIntestinal (25/20) behoort tot de Health-lijn en is speciaal ontwikkeld voor honden die last hebben van maag- en darmstoornissen. Het product vereenvoudigd de spijsvertering, wat de functionaliteit van de maag en darmen ondersteund en de ontlasting regelmatig en compact helpt te maken. Het zorgt voor een evenwichtige darmflora. Door de speciale productietechniek in combinatie met kwaliteitsingredienten is dit product optimaal verdraagbaar, verteerbaar en opneembaar. Ondanks dat de te voeren hoeveelheid beperkt is, voldoet dit product aan de energiebehoeften van de volwassen hond. Tevens kan dit product beschouwd worden als dierenartsenformule vanwege het grote vitaminecomplex, wat bijdraagt aan en spoedig herstel na bijvoorbeeld een operatie.

 


Health Senstive (26/23) behoort tot onze speciale gezondheidslijn, genaamd ‘Health’. Sensitive is een perfect product voor honden die extreem gevoelig zijn. Bijvoorbeeld doordat ze bepaalde allergieën hebben of kampen met huidirritaties zoals kale plekken, schilfers en jeuk.

 

 

 


Health Renal (16/21) behoort tot de Health-lijn en is hierdoor een dierenartsenformule. Renal is ontwikkeld voor honden met een verminderde nierfunctie. De exclusieve formule is gebaseerd op plantaardige eiwitten in combinatie met ei. Dankzij het verlaagde gehalte natrium en fosfor draagt dit product bij aan het niet overbelasten van de nierfunctie. Vanwege de extreem lichte verteerbaarheid en hoge opneembaarheid belast dit product het metabolisme zo min mogelijk.

 

 


Naar bestelformulier