Fastdog

Maak kennis met de producten van Fastdog

Hoogwaardige producten voor actieve honden. Alle producten van Fastdog hebben tot doel de inspanning van de hond te ondersteunen en hun prestaties te optimaliseren.

Na het sporten is het belangrijk om de spieren te kunnen laten herstellen. (Top)sporters weten al heel lang dat voeding hierbij een belangrijke rol speelt, en is uw hond geen (top)sporter?
Tegenwoordig wint de sporter de wedstrijd die het best herstelt en daardoor fitter, sneller en krachtiger is. Goed herstellen na een intensieve inspanning is ook gezonder: spieren krijgen direct de voedingsstoffen aangeleverd waar ze behoefte aan hebben. Hoe sneller fit hoe minder ‘vatbaar’ voor blessures. 


Fastdog recovery biscuits

De samenstelling van deze herstel koekjes is uniek!

Het bevat een zorgvuldig samengestelde combinatie ingrediënten voor optimaal spierherstel na intensieve inspanning.

Deze biscuits zijn perfect inzetbaar voor elke hond die intensieve sportprestaties levert zoals in de volgende activiteiten: canicross, bikejoring, dogscooter, sledehondensport, agility, flyball, tracking, speur- en jachttraining.

 • Snel spierherstel na intensieve inspanning
 • Makkelijk te geven
 • Koel en droog bewaren
 • Hand made, dus koekjes kunnen er verschillend uitzien

Fastdog Recovery shake

Deze recovery-shake bevat  ingrediënten die kunnen helpen voor snel en effectief herstel van de spieren van uw hond. Een goed spierherstel zorgt voor optimale sportprestaties.

Deze shake is perfect inzetbaar voor elke hond die intensieve sportprestaties levert zoals in de volgende activiteiten: canicross, bikejoring, dogscooter, sledehondensport, agility, flyball, tracking, speur- en jachttraining.

Verkrijgbaar in de smaken:

 • Naturel
 • Zalm
 • Kip

Fasdog Hydratation Power

Hydration power shake is uitgebalanceerde mix die kan zorgen voor hydratatie en energy  van de hond,  voor optimale prestaties. Deze is speciaal ontwikkeld om je hond voorafgaand aan de inspanning te geven.

Een goede vochtbalans is heel belangrijk voor optimale prestaties. Hydration power bevat een basis van goed verteerbare vetten, eiwitten en koolhydraten die snel verteerbaar zijn, en die kunnen zorgen voor extra energie tijdens inspanning. Daarnaast is Hydration power verrijkt met magnesium, een belangrijk mineraal dat niet alleen een rol speelt bij het behoud van soepele spieren en sterke botten maar ook goed kan zijn voor het concentratie vermogen. Prebiotica zoals de fructo-oligo sacharide (FOS) in hydration power kunnen de eigen darmflora ondersteunen , een gezonde darmflora is belangrijk voor het immuunsysteem en optimale prestaties.

Hydration power :

 • Voor extra energie
 • Kan helpen met hydrateren
 • Bevat  electrolyten en extra magnesium
 • FOS  kan de darmflora ondersteunen  ( Prebiotica )

Hydration power is  ideaal om te geven voor en tijdens inspanning. Een goede hydratatie is essentieel voor optimale prestaties. Geschikt voor alle sport- en werkhonden die intensieve inspanning leveren en de beste prestaties moeten leveren tijdens intensieve trainingen of wedstrijden.

Verkrijgbaar in de smaken:

 • Naturel
 • Zalm
 • Kip

Power bonbons

Dé energierijke traktatie voor uw hond!

Door de unieke combinatie van Krill meel, BCAA en curcumine zijn onze power bonbos niet alleen een ultieme traktatie voor de hond maar ook een bron van belangrijke grondstoffen voor optimale prestaties. De bonbons zijn een bron energie en essentiële aminozuren, omega 3vetzuren en anti-oxidanten, alles voor optimale ondersteuning van spieropbouw en prestaties.

 • Schapenvet is voor de actieve hond een goede bron van energie maar ook een bron van vitamine A en vitamine D. De vitaminen zijn belangrijk voor de opbouw en stevigheid van botten en ondersteund het gezichtsvermogen. Daarnaast zorgt schapenvet voor een mooie glanzende vacht.
 • Arctic krill is een dierlijk plankton en is zeer rijk aan eicopentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA), essentiële omega 3 vetzuren. Omega 3 vetzuren ondersteunen het immuunsysteem en kunnen ontstekingsremmende werking hebben. Daarnaast is Arctic krill een goede bron van essentiële aminozuren en rijk aan leucine en lysine maar ook glucosamine en proline. Stuk voor stuk belangrijke voedingsstoffen voor spieren en gewrichten.
 • BCAA staat voor branched chain amino acids, oftewel vertakte aminozuren, namelijk 3 essentiële aminozuren leucine, isoleucine en valine. Deze aminozuren stimuleren de eiwitsynthese (spieropbouw) en verminderen de afbraak van spiereiwitten bij duursporten. Naast gunstige effecten op spieropbouw kunnen BCAAs ook bijdragen aan verbeterde cognitieve vaardigheden , mogelijk door verhoging van serotonine in de hersenen.
 • Curcumine uit geelwortel is een s antioxidant en heeft mogelijk een ontstekingsremmende werking. Curcumine kan zo bijdragen aan bescherming  tegen gewricht-schade en spierschade.

Naar bestelformulier