De Canisports2Enjoy kalender bevat Canisport evenementen voor zowel Nederland en België. In onderstaand overzicht zijn de beschikbare evenementen zichtbaar voor Canicross, Bikejöring, Scooter/Steppen, Canitrail en Dogsurvival.

Mist u uw evenement of wilt u ons een evenement tippen? Meldt het evenement dan gratis aan via het contactformulier.

Letop ! Onderstaande data zijn onder voorbehoud van de ontwikkelingen op het gebied van de corona-maatregelen, kijk altijd bij het betreffende evenement voor de zekerheid of deze door gaat. 


Generated by wpDataTables

Deze lijst met evenementen is met de groots mogelijke zorg samengesteld. Indien u een fout ontdekt in de lijst, of een aanvulling zou willen doen voor de Canicross kalender 2021 – Bikejöring Kalender 2021 – Canitrail kalender 2021 – Dogsurvival kalender 2021 dan kunt u dit melden via het contactformulier.


In een tijd vol met beperkingen zijn we blij ook de mogelijkheden te kunnen presenteren. Naast de geplande evenementen zijn er ook tal van virtuele evenementen met datum en ook GPS-evenementen (zonder datum) waarbij je op eigen gelegenheid op basis van een GPS/GPX bestand het parcours kunt lopen, fietsen of steppen. Let hierbij wel op de aangegeven mogelijkheden of het op deze locatie is toegestaan met bike of step.

Om jullie te motiveren, stimuleren en enthousiasmeren om actief te blijven trainen met je hond, heeft Fastdograces nu diverse parcoursen canicross, bike- en stepjöring getest en goed bevonden en 4 canitrail routes. Stuk voor stuk uitdagend én in een mooie omgeving.

  Fastdograces